Sponsors

Sponsors

Wij zijn muziekvereniging Kunst Na Arbeid, ook wel bekend als KNA. Een bloeiende muziekvereniging uit Koudekerk aan den Rijn die volgend jaar haar 100-jarig jubileum viert. In het kader van dit historische moment zijn wij actief op zoek naar bedrijven, zoals die van u, om ons te sponsoren. Uw gewaardeerde sponsoring helpt ons een reeks leuke evenementen en activiteiten, bedoeld om tijdens ons jubileumjaar een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle inwoners van Koudekerk en omstreken, te realiseren.

Al een eeuw lang heeft KNA bijgedragen aan de culturele rijkdom van onze dorpskern en ver daarbuiten. Met ons 100 jaar zijn wij dan ook immaterieel cultureel erfgoed geworden. Wij hebben generaties muzikanten gevormd, prachtige optredens gegeven en ons ingezet voor muziekeducatie. Volgend jaar willen wij dit erfgoed vieren en tegelijkertijd onze blik op de toekomst richten.

Wij geloven dat muziek een krachtig instrument is dat mensen verbindt, inspiratie biedt en levens verandert. Door ons 100-jarige jubileum te vieren, willen wij niet alleen onze rijke geschiedenis herdenken, maar ook een duurzame erfenis creëren voor toekomstige generaties muzikanten en muziekliefhebbers. Om dit te bereiken hebben wij uw hulp nodig!

Wordt u sponsor van KNA? Dan krijgt uw bedrijf de volgende mogelijkheden:

  1. Uw naam te verbinden aan ons succesverhaal: door ons te sponsoren, kunt u uw bedrijf positioneren als een fervent supporter van kunst en cultuur en tegelijkertijd uw betrokkenheid bij de lokale gemeenschap tonen.
  2. Vergroten van uw zichtbaarheid en naamsbekendheid: uw bedrijfslogo en -naam zullen prominent aanwezig zijn op onze evenementen zoals concerten en workshops, waar wij een breed publiek verwachten. Daarnaast krijgt u ook een vermelding op onze website en social media. Besluit u voor 15 oktober 2023 ons te sponsoren, dan krijgt u ook een vermelding in ons jubileumboek*.
  3. Voldoening door maatschappelijke betrokkenheid: u draagt bij aan de bevordering van muziekeducatie en het behoud van immaterieel cultureel erfgoed.

Wij hebben verschillende sponsorpakketten beschikbaar, variërend van kleinere bijdragen tot uitgebreidere sponsoropties. Het overzicht is als bijlage bijgevoegd. Hierin is nog niet opgenomen de mogelijkheid om Vriend van KNA te worden. Hiervoor staat een minimum bedrag van € 50,–. Uiteraard is het geen bezwaar dit bedrag te verhogen. Wij staan open voor een gesprek en zijn bereid om u tegemoet te komen indien u specifieke behoeften en/of budgetten heeft.

Klik hier voor de Sponsor mogelijkheden

Graag nodigen wij u uit om deel uit te maken van dit bijzondere moment in onze geschiedenis en om samen te werken aan de toekomst van muziek, kunst en cultuur. Uw steun zal helpen om onze activiteiten te realiseren en een gezonde muzikale toekomst mede mogelijk te maken.

Indien u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Namens de Sponsorcommissie
Adrie van de Post | 06 22 54 59 60
Tineke Cok |  06 41 30 24 22