Jubileum bier

Jubileum bier

TROMGEROFFEL! Dames en heren, bierliefhebbers, we hebben geweldig nieuws om met jullie te delen! Houd je vast, want de ketels staan te borrelen, de hop danst en de magie van het brouwen hangt in de lucht. Ja, je hoort het goed: omdat wij 100 jaar bestaan,  zijn wij bezig met het brouwen van een gloednieuw KNA bier!

Stel je een symfonie van smaken voor, een dans van aroma’s en een feest voor je smaakpapillen zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Ons getalenteerde team van brouwers is druk bezig om een vloeibaar meesterwerk te creëren dat je betovert.

Wat kun je verwachten van deze brouwersalchemie? Denk aan een balans zo perfect dat zelfs de meest veeleisende smaakpapillen betoverd zullen worden. Een mix van hoogwaardige mouten, zorgvuldig geselecteerde hopsoorten en een vleugje brouwtoverij dat dit bier doet opvallen tussen de rest.

Terwijl we in de ketels roeren, ruiken we nu al de opwindende geuren van anticipatie en verwachting. Elke stap in het brouwproces is doordrenkt met passie en creativiteit, omdat we streven naar een brouwsel dat vreugde en gezelligheid brengt bij elke slok.

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte voor updates, sneak previews en een kijkje achter de schermen terwijl we deze vloeibare elixir van gelukzaligheid creëren.