Play-in

Play-in

Beste muzikant,

2024 wordt een bijzonder jaar voor ons, KNA bestaat namelijk 100 jaar!
En dat is natuurlijk reden genoeg om dit uitgebreid te vieren! In heel 2024 zullen activiteiten georganiseerd worden in het kader van het 100-jarig bestaan.

Eén van de activiteiten die wij willen organiseren is een Play-In met zoveel mogelijk enthousiaste muzikanten. De Play-In zal plaatsvinden op zaterdag 10 februari 2024 in Vrijetijdscentrum De Ridderhof in Koudekerk aan den Rijn.

Om de dag goed te beginnen, zorgen wij om 09.30 uur voor een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna zullen we van start gaan met het repeteren van verschillende muziekstukken. Wij hebben het geluk dat er nu al drie gedreven dirigenten staan te popelen om die dag aan de slag te gaan. Het exacte programma wordt op een later moment bekendgemaakt.

Wil jij meespelen tijdens onze Play-In? Zet dan alvast een grote cirkel om 10 februari 2024.
Inschrijven via het inschrijfformulier is niet meer mogelijk. Stuur een mail naar KNA100jaar@kna-koudekerkadrijn.nl om te kijken of er nog een stoel beschikbaar is.

Na jouw inschrijving ontvang je meer informatie omtrent deze dag. Om deze dag te kunnen realiseren vragen wij een bijdrage voor de kosten. Volwassenen € 15,- en jeugd tot en met 16 jaar € 7,50, de prijzen zijn inclusief lunch en 1 consumptie.

Samen zullen we er een onvergetelijke dag van maken, waarin muziek en gezelligheid centraal staan.

Wij kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen en samen deze dag tot een groot succes te maken. En niet te vergeten, te proosten op ons 100-jarige bestaan! Wij hopen dat jij ook enthousiast bent om met ons mee te spelen!