Aanmelden reünieconcert oud leden

Aanmelden reünieconcert oud leden

Beste oud leden,

Zoals jullie misschien weten wordt 2024 een bijzonder jaar voor ons, KNA bestaat namelijk 100 jaar! En dat is natuurlijk reden genoeg om dit uitgebreid te vieren! In heel 2024 zullen activiteiten georganiseerd worden in het kader van het 100-jarig bestaan.

Eén van de activiteiten die wij willen organiseren is een reünieconcert met zoveel mogelijk enthousiaste oud leden. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 16 november 2024 en zal in het teken staan van de geschiedenis van KNA.

Hierbij willen wij jullie graag uitnodigen om mee te spelen tijdens het reünieconcert. De repetities voor dit concert starten in januari 2024. Wij zullen in 10 maanden tijd het concertprogramma gaan instuderen. Wij repeteren op woensdagavond in VTC De Ridderhof. Mocht je niet gelijk mee kunnen repeteren, dan is later aansluiten natuurlijk ook een optie.

Vind je het leuk om mee te doen, maar weet je nog niet op welk instrument? Geen probleem! Dit kan je nog op een later moment bepalen.
Weet je wel welk instrument je wilt bespelen, maar heb je geen instrument? Dan zorgen wij hiervoor!

Heb je van ons een uitnodiging ontvangen, klik dan hier om te laten weten of je meedoet met het reünieconcert.

Ben je oud lid en heb je geen uitnodiging van ons ontvangen? Dan hadden wij waarschijnlijk jouw (e-mail)adres niet.
Uiteraard ben je van harte welkom! Aanmelden kan via deze link. Geef bij de opmerkingen aan dat je nog geen informatie mail hebt ontvangen.

Natuurlijk ontvang je na de aanmelding de nodige informatie met betrekking tot het instrument, repeteren en andere noodzakelijke informatie.

Wij zien jullie graag tijdens de repetities van het reünieconcert!