Voorjaarsconcert Viva la Vida! 12 april 2019

Voorjaarsconcert Viva la Vida! 12 april 2019

KNA presents… Viva la Vida!

Op vrijdag 12 april presenteert KNA met veel plezier haar jaarlijkse voorjaarsconcert
‘Viva la Vida’ in de Ontmoetingskerk te Koudekerk aan den Rijn en hierbij nodigen wij u graag uit!

Dit jaar staat het voorjaarsconcert in het teken van Viva la Vida oftewel leve het leven!
En natuurlijk kiezen wij ervoor om dit in het breedste zin van het woord muzikaal te vieren.

KNA zal tijdens haar concert een afwisselend programma presenteren waarin Viva la Vida de rode draad zal zijn. Leef mee in de circle of life van de Lion King, waan u in het 5e werelddeel Antarctica van Carl Wittrock, waarbij de ijsschotsen aan u voorbij schieten en luister naar een medley van Coldplay, waar natuurlijk het nummer Viva la Vida centraal staat.

Naast het fanfare orkest, zullen er ook een aantal solisten van zich laten horen. In het stuk Spanish Dance neemt onze altsaxofoniste u mee in het Spaanse levens temperament, in Sway laat onze zanger u zwieren over de dansvloer en in A Tribute to Lionel brengt onze vibrafonist een ode aan de inmiddels overleden jazz vibrafonist Lionel Hampton. Uiteraard is de avond niet compleet zonder een optreden van onze slagwerkleerlingen, zij zullen tijdens het concert ook acte de présence geven.

Uiteraard kan tijdens het concert onze bekende loterij niet ontbreken! U kunt tijdens het concert uw loten kopen bij één van onze leden. Met deze loten steunt u KNA en maakt u kans op hele mooie prijzen!

Wij nodigen u daarom graag uit om ons voorjaarsconcert bij te wonen op vrijdag 12 april a.s. in De Ontmoetingskerk, Dorpsstraat 15 te Koudekerk aan den Rijn. Het concert begint om 19.30 uur, maar de zaal is open vanaf 19.00 uur. Entree € 7,50  – Kids tot en met 12 jaar € 2,50.


Reageren is niet mogelijk.